Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Perfect Laser (Wuhan) Co.,Ltd.
Thuis Nieuws

Hoe belangrijk is de laser merkend machine in voedsel verpakkingszakken? - Perfecte Laserinleiding

China Perfect Laser (Wuhan) Co.,Ltd. certificaten
China Perfect Laser (Wuhan) Co.,Ltd. certificaten
Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— James

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Elane

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— John Lenson

Gelieve te ontwikkelen meer aardige lasermachines en met betere prijzen, zodat kunnen wij uw machines verkopen aan meer cliënten en grotere markten bereiken. Dank u.

—— Sammel

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— Keline

Bedankt voor Perfect Laser's blijvend ondersteunen en begeleiding. Met uw hulp en instructie, ik win meer marktaandeel.

—— George

Goede ondersteuning. Ten slotte kreeg het up and running. Neat gizmo om CNC laser leren

—— Abby

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— LAREiNA

Professioneel, zeer behulpzaam, geweldige prijs. Zal weer gebruiken voor andere artikelen A ++++++

—— Wanda

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe belangrijk is de laser merkend machine in voedsel verpakkingszakken? - Perfecte Laserinleiding
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe belangrijk is de laser merkend machine in voedsel verpakkingszakken? - Perfecte Laserinleiding

Hoe belangrijk is de laser merkend machine in voedsel verpakkingszakken?

 

 

„Als de houdbaarheid slechts één dag is, zal de koopvaardijverandering het etiket en het verkopen de volgende dag?“ M. Xu, een burger, kwam te weten dat er vier zakken van gestoomde die broodjes in plastic zakken met stickers op de verbindingen worden ingepakt terwijl het winkelen in een supermarkt in Jinan waren. Het etiket wijst op de verpakkingsdatum nauwkeurig aan de minuut, en de houdbaarheid is één dag.

Volgens media rapporten, sinds Mei heeft dit jaar, de afdelingschef van Mengniu in Yiwu, Wang Mou, meer dan 5.000 vakjes van Mongoolse zuivelproducten die aan halve prijs op het punt staan te verlopen, gekocht en hen aan Yiwu en andere plaatsen verkocht nadat de productiedatum 6 maanden wordt veranderd. Xingju. Het onderzoek van de verslaggever vond dat de productiedatum door burgers wordt gebruikt wanneer het kopende voedsel waarschijnlijk zal worden gemanipuleerd, en de toeziende afdeling duidelijk niet de methode hebben bepaald om de datum die van de voedselproductie te etiketteren.

De burgers rapporteren: De houdbaarheid van gestoomde broodjes wordt geschreven op de sticker op 26 Augustus, bezocht de verslaggever verscheidene supermarkten in de stad en vond dat de deegwaren zoals gestoomde broodjes en sesamzaden, de taugé, het draakfruit en andere groenten en vruchten in plastic zakken of plastic omslag werden verpakt, die de datum van verpakking en houdbaarheid merkten.

„Wij hebben een vooruitgangsraming van dagelijkse verkoop, en wij zullen teveel goederen niet hebben. Het voedsel dat niet op de dag kan worden verkocht zal ook intern verwerkt worden.“ Een personeelslid van een teller van het supermarktvoedsel zei dat de interne verwerking de aankoop van werknemers en de tweede is. Terugkeer naar de fabriek. „Maar er zal nooit een situatie zijn waar het etiket opnieuw wordt vervangen en op het kabinet.“ vervangen

De verslaggever selecteerde gemeenschappelijk voedsel zoals snoepjes, gebakjes, ijslollys, zuivelproducten, vleeswaren, koekjes, enz. Sterk, bijna onmogelijk zich te wissen of te wijzigen. En sommige producten met lage merkvoorlichting gebruiken Inkjet-druk om de productiedatum te merken, die niet zo betrouwbaar is. De verslaggever kocht een doos van zes-pak toenam cakes. De verpakking van het sachet werd gemerkt met de productiedatum van „20120816“. De zwarte inkt zou volledig kunnen worden verwijderd door het met een natte keukenrol zacht te wrijven.

Nadat de productiedatum wordt gewist, is het niet moeilijk om een nieuwe datum te bespuiten. De verslaggever naar „laser wordt gezocht die machine“ op een het winkelen website merken, en de geproduceerde resultaten waren geavanceerde laser etc. merkend machines met een waarde van 100.000 yuans die. Sommige verkopers zeiden ook dat de aankoop van laser die kansen merken met een vloeistof komt om inkt te elimineren.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe belangrijk is de laser merkend machine in voedsel verpakkingszakken? - Perfecte Laserinleiding  0

De voedselbedrijven op grote schaal zijn vaak uitgerust met laser merkend machines met een waarde van tientallen duizenden yuans, met stevige doopvonten en onderbroken korreligheid. Nochtans, zijn sommige kleine en middelgrote ondernemingen uitgerust met Inkjet-printers toe te schrijven aan kostenkwesties, en dure is slechts een paar duizend yuans. Omdat de inktadhesie niet sterk is, zijn de Inkjet-doopvonten gemakkelijk om met één aanraking te vertroebelen. Als u pijnboomparfum of banaanwater gebruikt, kunt u hen proper elimineren.

 

Bartijd : 2021-07-23 11:37:20 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Perfect Laser (Wuhan) Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Helen

Tel.: + 0086-13971470845

Fax: 86-27-8678-3982

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)