Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Perfect Laser (Wuhan) Co.,Ltd.
Thuis Productenindustriële Inkjet-printer

Sneldrogende Patronen, de Printer van Draagbaar en Handvatinkjet voor Drukmateriaal

China Perfect Laser (Wuhan) Co.,Ltd. certificaten
China Perfect Laser (Wuhan) Co.,Ltd. certificaten
Recommedation is goed. De ontvangst is professioneel. Manifestatie de opleiding is ook zeer groot. Wens meer online opleiding na het krijgen van de machine.

—— James

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Elane

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— John Lenson

Gelieve te ontwikkelen meer aardige lasermachines en met betere prijzen, zodat kunnen wij uw machines verkopen aan meer cliënten en grotere markten bereiken. Dank u.

—— Sammel

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— Keline

Bedankt voor Perfect Laser's blijvend ondersteunen en begeleiding. Met uw hulp en instructie, ik win meer marktaandeel.

—— George

Goede ondersteuning. Ten slotte kreeg het up and running. Neat gizmo om CNC laser leren

—— Abby

door zeer goede communicatie alle problemen opgelost, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Een goede verpakking, ontvangen product goed.

—— LAREiNA

Professioneel, zeer behulpzaam, geweldige prijs. Zal weer gebruiken voor andere artikelen A ++++++

—— Wanda

Ik ben online Chatten Nu

Sneldrogende Patronen, de Printer van Draagbaar en Handvatinkjet voor Drukmateriaal

Quick Dry Cartridges, Portable and Handle Inkjet Printer for Printing Equipment
Quick Dry Cartridges, Portable and Handle Inkjet Printer for Printing Equipment Quick Dry Cartridges, Portable and Handle Inkjet Printer for Printing Equipment Quick Dry Cartridges, Portable and Handle Inkjet Printer for Printing Equipment

Grote Afbeelding :  Sneldrogende Patronen, de Printer van Draagbaar en Handvatinkjet voor Drukmateriaal

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Perfect Laser
Certificering: CE / ISO / FDA / SGS / TUV
Modelnummer: Pm-600B

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Sea-Worthy Verpakking of Luchtwaardige Verpakking
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: T/T, bevestigingsbrief, Paypal, Western Union
Levering vermogen: 3000 eenheid per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Verticale grootte (lengte/breedtehoogte): 226/75 226/75/259 mm/255 mm Werkende Temperatuurwaaier: Gebruikt voor Inkjet-druk op basis van water van opslag zou de temperatuur tussen 1 tot 45 die grade
Inkt: De inkt van de patrooncapaciteit kan aan bajonet vaste container worden gebruikt kan worden verwijde De voeding: Een volledige last wanneer het runnen van ruwweg tijd wanneer herladen de ingebouwde batterijtempera
Timing: Tijdens neveldruk, ongeacht spurt is de rotatiesnelheid van de codemachine snel of langzaam, kan de Voorgesteld dat de minimumeisen ten aanzien van de computer: IBM - compatibele computer, gelijkwaardig aan Pentium 200, 32 MB RAM, 20 is MB beschikbare schijfrui
Geef tekst uit en de drukparameters, barsten de controle van de codemachine los: IBM-het systeem compatibel met de computer, door radio/het radiospectrum communiceert met drukmachin Veranderlijk-lengtegebied: Het apparaat kan druk bespuiten om het even welke datum en tijdformaten, met inbegrip van geldige/de
Speciale doopvont: Gebruikt voor mededeling, waarschuwing, verwijdering of ander GEBRUIK van nationaal karakter en graf Tegelijkertijd opgeslagen in spurt de het geheugentekst van de codemachine en druk het aantal parame: Van 1 tot tekst 10 door computer het laden om de codemachine van 1 tot 30 (facultatief) los te barst
Hoog licht:

de printer van streepjescodeinkjet

,

Inkjet-Codagemachine

Sneldrogende Patronen, de Printer van Draagbaar en Handvatinkjet voor Drukmateriaal

 

Productinleiding

Het is een printer van hoge die resolutieinkjet voor druktekst, symbolen en beelden enz. wordt gebruikt. De drukband bedraagt from1mm aan 18mm met hoge snelheidsmaximum 40 meters per minuut.

 

Producteigenschappen

1. Intelligent touch screen: sceen de de aanrakings Engelse interface van het 4,3 duimscherm, wat u op ziet is wat krijgt u, kunt u printerinhoud op de interface en de voorproef direct wijzigen het beeld of de inhoud.

2. Eenvoudige verrichting: aanzettend de machtsschakelaar en gezet in wat u, dan wat betreft zich het drukmateriaal met printerrol, en het bewegen aan de gewenste richting wilt drukken. Gemakkelijk voor het overhandigen. Gelieve te merken op dat tijdens het werk, de rode knoop op het handvat zou moeten gedrukt worden gehouden. Het is drukknoop.

3. Brede toepassing: u kunt om het even welke tekst, streepjescodes, aantallen, datum en tijd, statische beelden, karakters etc. drukken. Het is de eerste keus van het drukmateriaal.

4. Vermenselijkt beheersysteem: de volledige gebruikersvriendelijke interface, super-documentbeheersysteem, herinnert automatisch het onlangs geschilderde document, meer dan 1000 binnenopslagcapaciteit, die aan de buitenkant door u-schijf voor meer dossiers verbindt.

5. Draagbaar en handvat: de totale grootte van 130mm*128mm*200mm, brutogewicht van 1.18Kg, integratie lichtgewichtontwerp met boete buiten pakket. De totale machine is gemakkelijk te dragen.

6. Sneldrogende & milieupatronen: steun een verscheidenheid van snel-droogt inkt milieuinkt, inkt op basis van water, inkt op basis van olie in zwarte, rood, blauw, gele, groene en andere kleuren.

 

Toepassing

Toepasselijke Materialen:

De mini Draagbare Printer van Inkjet van het Verpakkingsembleem kan op poreuze oppervlakten (zoals gewone kartondozen, malplaatjes, textiel, enz.) en niet-poreuze oppervlakten (zoals zakken, zilveren spiegel, aluminiumspiegel, glanzende kartondozen, enz.) worden gedrukt

 

Toepasselijke Industrie:

De mini Draagbare Printer van Inkjet van het Verpakkingsembleem kan op diverse industrieën met pakketproces, zoals de voedselindustrie, de drankindustrie, de farmaceutische industrie, de chemische industrie, de cementindustrie etc. toepassen. De draagbare Inkjet-Printer kan afdrukbereik coderen, dateren, embleem etc. groeperen.

 

Technische Parameter

MODEL Pm-600B

Drukhoogte 

758mm 

Behoefte om teken te plakken de hoogte van het voorwerp 

De hoogte van 70mm - contact twee trommelt 35mm hoogte - contacteert met de roldruk, bijvoorbeeld, slechts pijp slechts zeven. Cilindrische voorwerpen, zoals druk, evenals aan de catheter en de vaten nevel 

Barst de codemachine het werk positie los 

Om het even welke plaats 

De pijpdiameter 

Standard 150-microns facultatieve 150 microns, 170 microns aan 200 microns 

Het maximumaantal karakters in elke tekst 

1300 karakters (als het gebruiken van ingebouwde doopvont barsten de codemachine los, zijn de stuurcodes inbegrepen) 

Tegelijkertijd opgeslagen in spurt de het geheugentekst van de codemachine en druk het aantal parameterreeks 

Van 1 tot tekst 10 door computer het laden om de codemachine van 1 tot 30 (facultatief) los te barsten 

Speciale doopvont 

Gebruikt voor mededeling, waarschuwing, verwijdering of ander GEBRUIK van nationaal karakter en grafisch karakter kenmerkende verbuiging. 

Veranderlijk-lengtegebied 

Het apparaat kan druk bespuiten om het even welke datum en tijdformaten, met inbegrip van geldige/de dienstperiode, toename of het decrement de tegen, algemene teller (de universele teller kan worden gebruikt om delen, pallet, aantal meters, enz. te berekenen). 

Geef tekst uit en de drukparameters, barsten de controle van de codemachine los 

IBM-het systeem compatibel met de computer, door radio/het radiospectrum communiceert met drukmachine (binnen 50 meters afstands) 

 

Voorgesteld dat de minimumvereisten 

voor de computer 

 

IBM - compatibele computer, gelijkwaardig aan Pentium 200, 32 MB RAM, 20 is MB beschikbare schijfruimte om het controleprogramma in werking te stellen 1,5 of hoger van EBS - spurt 250 de codemachine, computerbehoefte om eender welk volgend besturingssysteem te installeren: De vensters ® 98 se/ME/NT/2000/XP/Vista ®/7 als uw computer het programma in werking stelt van Venstersnt ®, moeten slechts de codemachine met een RS losbarsten - de 232 interfaceverbinding kan realiseren de mededeling (via geen USB) 60 van de machine kan bereiken zal samenvatten aan het verre netwerk door computer of radioterminal 

Timing 

Tijdens neveldruk, ongeacht spurt is de rotatiesnelheid van de codemachine snel of langzaam, kan de timing met de rolsnelheid synchroon zijn, kan het tijdinterval met intern synchronisatie ook produceren. 

De voeding 

Een volledige last wanneer het runnen van ruwweg tijd wanneer herladen de ingebouwde batterijtemperatuur bij 20 graden, de machine kan 50 uren non-stop druk, ontoereikende batterij automatische vertoning automatisch door externe gelijkstroom 24 v/1 a-machtspak het laden het laden tijd duren toen zij 150 minuten (2,5 u) lastencyclus was: 500 keer (de batterijcapaciteit is 70% van de aanvankelijke capaciteit) 

 

Inkt 

 

De inkt van de patrooncapaciteit kan aan bajonet vaste container worden gebruikt kan worden verwijderd. De belangrijkste onderdelen van het inktsap met alcohol, aceton en water. Er zijn wit, geel, groen, rood en de zwarte is beschikbaar, kunt u in onze folderkolom opdracht geven tot. 110 ml kunnen 7 x 5 pixelmatrijs van ongeveer 100000 woordenexploitant of 16 x 10 pixelmatrijs over 17, 000 karakters drukken. 

 

Werkende temperatuurwaaier

 

Gebruikt voor Inkjet-druk op basis van water van opslag zou de temperatuur tussen 1 tot 45 die graden moeten worden gecontroleerd, zou het type van inkt aan het aceton of de ethylalcoholopslagtemperatuur van de neveldruk tussen 10 graden aan 45 graden onder nul moeten wordt gebruikt worden gecontroleerd. 

Verticale grootte (lengte/breedte/hoogte) 

226/75 226/75/259 mm/255 mm 

 

 

De steekproef toont

Sneldrogende Patronen, de Printer van Draagbaar en Handvatinkjet voor Drukmateriaal 0
 
Verpakking & Levering 
1. De herinnering levert bij de eigenlijke dag. 
2. Verfijnde en professionele logistische agent. 
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. 
4. De naverkoopdienst:. Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen voor u onmiddellijk worden opgelost. 
 
Concurrentievoordelen
1. Wij bieden hoogte - kwaliteitsproducten aan concurrerende prijs in snelle levering aan. 
2. 100%-gewaarborgde douanepas. 
3. De goede naverkoopdienst. 
4. Flexibele en Untraceable betalingstermijnen. 
5. Onze producten zijn uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Brazilië, Mexico, Australië, Japan, Korea, Thailand, Indonesië, Uruguay en veel andere landen. 

Contactgegevens
Perfect Laser (Wuhan) Co.,Ltd.

Contactpersoon: Helen

Tel.: +8613971470845

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)