Bericht versturen
Created with Pixso. Thuis > nieuws >

Bedrijfnieuws ongeveer De kenmerken van de perfecte laser CO2-lasermarkeermachine

De kenmerken van de perfecte laser CO2-lasermarkeermachine

2023-12-04

De kenmerken van de perfecte laser CO2 lasermarkeringsmachine

 

Met de ontwikkeling van het elektronische informatietijdperk, de elektronische industriële machines CO2 laser markering machine wordt steeds meer begunstigd door de bedrijven,vanwege het brede gebruik: de meeste niet-metalen materialen kunnen gegraveerd worden, zoals papier, leer, hout, plastic, glas, stof, acryl, hout, bamboe, rubber, kristal, jade, keramiek, glas en kunststeen.

laatste bedrijfsnieuws over De kenmerken van de perfecte laser CO2-lasermarkeermachine  0

 

De Perfect Laser CO2-lasermarkeringsmachine heeft de volgende kenmerken:

Ten eerste kan de machine alleen worden gebruikt en kunnen ook andere combinaties op de assemblagelijn worden geïnstalleerd.

 

Ten tweede kan het op grote schaal worden gebruikt in elektronische onderdelen, elektrische accessoires, geneeskunde, voeding, ambachtelijke producten, lederproducten, kunststofproducten en andere industrieën.

Ten derde kan de druk- en markeringssnelheid voldoen aan de eisen van hoge efficiëntie, hoge snelheid en hoge betrouwbaarheid in de moderne grootschalige productie.

Ten vierde worden de CO2-gaslaserbuis, het optische systeem voor het scherpstellen van de straalverbreider en de hogesnelheidsgalvanometerscanner gebruikt voor stabiele prestaties, lange levensduur en onderhoudsvrijheid.

 

Ten vijfde zijn in transistors, chiponderdelen, geïntegreerde schakelingen, keramische condensatoren, thermistors en andere modus, zoals logo-handelsmerken, tekens helder en mooi.

 

Ten zesde is het professionele markeringsoftware-systeem van de markeermachinebesturingssoftware gebaseerd op vectorgraphics, dat geschikt is voor back-endsoftwareondersteuning zoals AutoCAD en Photoshop.Het systeem is krachtig en makkelijk te beheersen..