Bericht versturen
Created with Pixso. Thuis > nieuws >

Bedrijfnieuws ongeveer Hoe zit het met de perfecte laserservice voor wandprintermachines?

Hoe zit het met de perfecte laserservice voor wandprintermachines?

2020-01-09

1. De vereisten van de muurinkjetprinter op het muuroppervlak kunnen worden afgedrukt zolang deze niet groter is dan 5 cm, omdat de muurinkjetprinter een automatische telescopische functie voor het mondstuk heeft, die automatisch de afstand tussen het mondstuk en het muuroppervlak kan aanpassen .
2. De kosten van de muurinkjetprinter zijn niet hoog, omdat het printachtige effect van fotoprintdoek niet beperkt is en het patroon en de kleur niet beperkt zijn, terwijl de met de hand geschilderde muur ingewikkelder is en de arbeidskosten zijn hoog, en veel specifieke patronen en kleuren kunnen niet worden geverfd.

3. Handschilderen vereist een volledige afbeelding met hoge pixels en een absoluut vlakbeeld dat moet worden gemaakt, en de muurschilder heeft alleen een netwerkafbeelding of patroon van een mobiele telefoon nodig om hem op de muur te herstellen, zelfs beter dan de originele afbeelding.perfecter.De meeste van onze materialen zijn perspectief, of moeten worden veranderd en aangepast, dus we hebben machines nodig om met reconstructie om te gaan.
4. De nadelen van handschilderen kunnen de textuur niet uitdrukken.Vrienden die aan het schilderen zijn, weten dat handschilderen nooit een nauwkeurige kleurafstemming kan doen en dat de muurinkjetmachine de kleur volledig op de computer kan weergeven.
5. Wat is geschikt voor muurinkjetprinters, geschikt voor hoogwaardige klanten op maat, die het algemene gevoel moeten nastreven, decoratieve afbeeldingen en persoonlijkheidsfoto's op de muur moeten afdrukken.

  laatste bedrijfsnieuws over Hoe zit het met de perfecte laserservice voor wandprintermachines?  0

6. De breedte van de wandprinter is onbeperkt uit te breiden.De hoogte kan oneindig worden gesplitst en het algehele beeldeffect is beter.Als de hoogte van de muur meer dan twee meter is, is het moeilijk om er bovenop te tekenen.Zelfs als u iets op het blok tekent, zal het de tijd vertragen vanwege het wisselen van stoel.

     laatste bedrijfsnieuws over Hoe zit het met de perfecte laserservice voor wandprintermachines?  1

7. Handtekening is verkeerd als het patroon verkeerd is.Het is niet alleen tijdverspilling, maar de handtekenaar vraagt ​​je ook om nog een vergoeding te betalen.

Perfect Laser (Wuhan) Co., Ltd. denkt vanuit klantperspectief:
1. Beschrijf de prestatieparameters van het product en de apparatuur.
2. Help klanten om de systeemconfiguratie te bepalen en de perfecte investeringsoplossing te bieden.
3. Geef klanten lay-outsuggesties voor elk systeem om een ​​vlotte installatie te garanderen.
4. Zorg ervoor dat het hoofdcontrolepersoneel van de apparatuur uitgebreide software- en hardwaretraining geeft.
5. Zorg voor gratis installatie, inbedrijfstelling en training ter plaatse.
6. Bied klanten praktische training voor productiebegeleiding, help klanten om technologische moeilijkheden te overwinnen en productiedoelen te bereiken.
7. Bied een jaar gratis garantieperiode en levenslang onderhoud.
8. Algemene vragen van klanten worden direct beantwoord, moeilijke vragen binnen 24 uur
9. Bied klanten dure oplossingen voor verbruiksartikelen en accessoires om het concurrentievermogen van de klant te waarborgen.

Meer informatie, klikhttps://www.perfectlaser.net/wall-printer/